strona główna

Dla rodziców


OGÓLNE WARUNKI UBEZPIECZENIA

Sposoby likwidacji szkód

Druk zgłoszenia szkody

NNW EDU PLUS 2017-2018 – Przedszkole

NNW EDU PLUS 2017-2018 - Szkoła Podstawowa

Jadłospis 17.06.2019 r. – 21.06.2019 r.

PONIEDZIAŁEK 17.06.2019 r.

ŚNIADANIE

Chleb mieszany 40 g (składniki: mąka pszenna, żytnia, woda, zakwas, drożdże), (alergeny: zboża zawierające gluten). Masło extra 82 %- 5 g (alergeny: mleko i produkty pochodne). Wędlina drobiowa – 20 g, pomidor (składniki: mięso drobiowe, przyprawy)
(alergeny: mleko i produkty pochodne, soja). Bawarka 200 ml 1/2 mleko 2 %.

OBIAD

I DANIE  Zupa koperkowa z chlebem 250 ml (składniki: wywar drobiowy, koperek, śmietana 18%,  pietruszka, seler, sól, przyprawy), (alergeny: seler).

II DANIE  Zapiekanka makaronowa z mięsem mielonym i warzywami (składniki: makaron, mięso drobiowe, marchew, pietruszka, por, seler, ser żółty gouda 27 %, sól z obniżoną zawartością sodu, pieprz, zioła), (alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne). Kompot wieloowocowy 200 ml.

PODWIECZOREK

Cząstka marchwi

WTOREK 11.06.2019 r.

ŚNIADANIE

Chleb mieszany 40 g (składniki: mąka pszenna, żytnia, woda, zakwas, drożdże), (alergeny: zboża zawierające gluten). Masło extra 82 %- 5 g (alergeny: mleko i produkty pochodne). Serek do smarowania śmietankowy bez konserwantów 23 % 50 g z rzodkiewką  (alergeny: mleko i produkty pochodne). Kawa zbożowa Inka na mleku 2 % 200 ml (składniki: kawa, mleko 2 %), (alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne).

OBIAD

I DANIE  Zupa owocowa z makaronem 250 ml (składniki: owoce, mąka ziemniaczana, cukier, mąka pszenna, jaja).

II DANIE  Potrawka drobiowa z warzywami 250 g (składniki: mięso drobiowe, marchewka, pietruszka, seler, przyprawy) , (alergeny: seler). Kasza jęczmienna 150 g, kompot wieloowocowy 200 ml.

PODWIECZOREK

Maślanka z owocami (alergeny: mleko i produkty pochodne).

ŚRODA 18.06.2019 r.

ŚNIADANIE

Chleb mieszany 40 g (składniki: mąka pszenna, żytnia, woda, zakwas, drożdże), (alergeny: zboża zawierające gluten). Masło extra 82 % - 5 g (alergeny: mleko i produkty pochodne), parówka na ciepło 60 g (składniki: mięso wieprzowo drobiowe, przyprawy (alergeny: soja, mleko i produkty pochodne zboża zawierające gluten), ketchup  5 g (składniki: pomidory, przyprawy). Ogórek Bawarka 200 ml 1/2 mleko 2 %

OBIAD

I DANIE Zupa pomidorowa z ryżem 250 ml (składniki: wywar drobiowy, pomidory, marchew, pietruszka, śmietana 18 %, seler, sól z obniżoną zawartością sodu, przyprawy, zioła), (alergeny: seler, mleko i produkty pochodne, gluten).
II DANIE  Leniwe z białym serem 250 g (składniki: ziemniaki, ser biały chudy, jajko, mąka, przyprawy), (alergeny: jajka, gluten, mleko), truskawka. Kompot wieloowocowy 200 ml.

PODWIECZOREK

Szejk banan-mango.

PIĄTEK 21.06.2019 r.

ŚNIADANIE

Chleb mieszany 40 g (składniki: mąka pszenna, żytnia, woda ,zakwas, drożdże), (alergeny: zboża zawierające gluten). Masło extra 82%- 5g(alergeny: mleko i produkty pochodne). Jajko na twardo 1/2 sztuki, rzodkiewka (alergeny: mleko i produkty pochodne). Kawa zbożowa Inka na mleku 2% 200 ml (składniki: kawa, mleko 2 %), (alergeny: zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne).

OBIAD

I DANIE Zupa jarzynowa 250 ml (składniki: wywar drobiowy, marchew, pietruszka, śmietana 18 %, seler, sól z obniżoną zawartością sodu, przyprawy, zioła), (alergeny: seler, mleko i produkty pochodne, gluten).

II DANIE  Makaron z tuńczykiem i warzywami 300 g (składniki: ryba tuńczyk, warzywa, jajko, mąka, sól, olej, pieprz, zioła), (alergeny: jajka, zboża zawierające gluten, seler, ryby). Kompot wieloowocowy 200 ml.

PODWIECZOREK

Owoc.